Back To Top
b

Blog

Vacanta pe Catamaran5

Tipuri de Charter Yacht

Există multe tipuri de Charter Yacht disponibile în întreaga lume, dar care iaht vi se potrivește cel mai bine? Iată o scurtă prezentare a diferitelor tipuri disponibile și a terminologiei lor diferite.

Deși există o mare varietate de tipuri, stiluri și modele de iahturi de lux, acestea se rezumă în esență la principalele tipuri enumerate mai jos. Am definit și descris diferitele categorii de închirieri de iahturi charter și, de asemenea, am furnizat link-uri către iahturi charter care pot fi căutate, care sunt reprezentative pentru fiecare tip. Derulați în jos pentru a găsi tipul de iaht charter pe care îl căutați

Motor Yacht Charters
Există o gamă largă de charter-uri de iahturi cu motor de lux disponibile în acest sezon în întreaga lume, de la iahturi cu motor mai mici cu echipaj, până la cele mai mari charter-uri private de superyacht. Iahturile cu motor sunt cu ușurință cel mai popular tip de barcă charter, deoarece oferă cazare spațioasă, zone mari de punte exterioare și mult spațiu pentru jucăriile de apă. Iată o listă cu toate iahturile cu motor din care să alegeți. Citiți mai multe despre charterul de iahturi cu motor

Motor Yacht Charters.1

Sailing Yacht Charters
Iahturile cu vele oferă ceva mai mult decât iahturile cu motor. Puteți naviga către fiecare destinație și vă puteți distra pe parcurs. Sau poți concura într-o regată care este o experiență socială minunată, indiferent dacă iahtul tău este un concurent serios sau nu. Iahturile cu vele sunt adesea frumos proiectate și lucrate și reprezintă mândria și bucuria proprietarului lor. Iahturile moderne sunt mai spațioase decât oricând și sunt multe disponibile pentru vacanțe charter în întreaga lume și chiar unele în locații exotice îndepărtate care navighează în călătoria lor mondială. O listă de iahturi cu vele mai mici poate fi vizualizată aici și puteți căuta cele mai mari super iahturi cu vele. 

Sailing Yacht Charters

Catamarans Charter
Charterele de catamaran oferă spațiul și confortul unui iaht cu motor și dacă barca este un iaht cu vele, atunci oferă și avantajul suplimentar de a putea naviga. Catamaranele cu vele sunt mult mai populare și mai numeroase decât catamaranele cu motor, poate din acest motiv. Un alt avantaj al unui catamaran este stabilitatea suplimentară a două carene și, de asemenea, intimitatea dublă pe care o oferă două zone de cazare.

Catamarans

A gift from Polynesia: ” Sometimes 20-30 men go with the swell of the waves of the sea , lie flat on an oval piece of wood…

Gullets
Uneori scris gulet, charterul de iahturi Gullets oferă o valoare excepțională. Ce modalitate mai bună de a experimenta măreția Turciei și a Greciei decât pe o barcă tradițională cu navigație Gulet charter? Goletele din lemn care sunt un tip mare de iaht tradițional cu vele sunt construite în Turcia. Acestea devin din ce în ce mai luxoase, cu facilități moderne așteptate într-o vacanță de lux cu iahturi charter.

Gullets1 Gullets3

Crewed Yachts
Echipajul pe un charter este jumătate din ingredientul unei vacanțe reușite; ai nevoie de o barcă bună și un echipaj bun. Un căpitan fantastic se va asigura că totul merge bine, iar un bucătar grozav va servi cea mai bună bucătărie și, bineînțeles, personalul de serviciu va termina experiența la bord sau pe jucăriile de apă. Meridiane Yacht oferă vacanțe charter de iahturi cu echipaj, spre deosebire de bărci goale, în care „autoechipați” iahtul. În consecință, toate iahturile noastre au echipaj și le puteți naviga în funcție de locație

Crewed Yachts 2 Crewed Yachts 3

Superyachts / Mega Yachts
Care este diferența? Există o mulțime de terminologii utilizate la nivel internațional în lumea yachtingului, dar în esență nu există nicio diferență de sens între termenii „superyacht” și „mega iaht”. Unii scriitori sugerează că mega iahturile sunt mai mari decât superyacht-urile, dar dacă există o diferență semnificativă între cei doi termeni, atunci aceasta s-ar raporta mai exact la preferințele transatlantice din trecut. Din punct de vedere istoric, americanii au avut tendința de a folosi termenul „mega iaht”, în timp ce „superyacht” a fost favorizat de britanici și europeni. Acum „superyacht” a devenit cel mai folosit termen la nivel mondial, singur cu termenul general „yacht de lux”. 

Superyachts - Mega Yachts Superyachts - Mega Yachts1

Private Yachts
Toate charterele de iahturi de lux listate pe Meridiane Yacht sunt iahturi private, ceea ce înseamnă că sunt deținute în mod privat de proprietarii lor. Deci termenul de „charter privat de iahturi” se referă la faptul că este o vacanță pe un iaht privat, dar și termenul deosebește acest tip de vacanță maritimă de o croazieră de lux, în care nava este împărțită de un grup. În schimb, charter-urile private sunt private doar pentru partea de navlosire, constând de obicei din prieteni direcți și din familia navlositorului.

Private Yachts1a Private Yachts12

Family Friendly Charters
Acest termen descrie iahturi charter care sunt cunoscute a fi instalate sau excelente pentru familii și copii. Unele iahturi vizează în mod special familiile și au un echipaj „prietenos pentru familii” și oferă jucării de apă suplimentare și distracție pentru copii. De asemenea, anumite locații pot fi mai potrivite decât altele pentru familiile cu copii. Brokerii charter alcătuiesc, de asemenea, o listă de bărci care au avut rezultate foarte bune cu familiile în trecut, așa că vă rugăm să discutați această cerință direct cu brokerul dumneavoastră.

Family Friendly Charters2 Family Friendly Charters

All Inclusive Charter Yacht
„All inclusive Charter Yacht” este un termen care descrie metoda de plată și prețul unui charter. Uneori, un iaht charter privat oferă un charter în care există o plată unică pentru prețul integral, fără cheltuieli adăugate. Sunt incluse alimente, băuturi, taxe portuare, combustibil și alte cheltuieli. Acest tip de preț este diferit de cele mai frecvente plus cheltuieli sau avansuri de provizionare (APA) în cazul în care cheltuielile sunt percepute la cost, într-un scenariu „utilizatorul plătește”. Cu APA veți obține ceea ce plătiți, în timp ce cu un charter all inclusive știți prețul în avans, dar prețul va fi mai mare pentru a acoperi complet orice cheltuieli probabile, indiferent dacă le-ați folosit sau nu.

 

All Inclusive charter yacht 2 All Inclusive charter yacht 1

Corporate & Event Yachts
Aceste iahturi au licențe pentru un număr mare de oaspeți sau acostare securizată în porturile de evenimente și vizează anumite evenimente din întreaga lume. Evenimente importante de yachting, inclusiv Marele Premiu de la Monaco, Festivalul de Film de la Cannes, Cupa Americii și ocazional Cupa Mondială. Charterele de iahturi corporative se referă la iahturile charter care oferă cazare și divertisment pentru un număr mare de oaspeți și, prin urmare, sunt potrivite în special companiilor corporative care le închiriază pentru evenimente de corporate.

Corporate & Event Yachts Corporate & Event Yachts4

Explorer / Expedition Style Yacht
Iahturile de expediție, prin însăși natura lor, sunt în mod inevitabil superyacht-uri puternice și robuste la exterior, astfel încât să își poată face treaba în siguranță și eficient. Cu toate acestea, interioarele lor sunt de obicei opulente, stilate și rafinate. Iahturile de lux de expediție pot oferi lux și confort de neegalat. Sunt complet echipate cu facilități precum divertisment electronic, piscine Spa Pool, o gamă largă de tender și alte ambarcațiuni sportive, costume luxoase pentru proprietar și spații de locuit abundente în interior și în exterior.

Explorer - Expedition Yacht Style Explorer - Expedition Yacht Style 2

Fast Open Style Yacht
Iahtul cu motor în stil deschis va avea maximum două punți deasupra apei (spre deosebire de 3, 4 sau 5 cu unele iahturi cu deplasare mare) și va folosi spațiu neaglomerat și minimalist – atât în interior, cât și în exterior – ideal pentru divertisment, puntea de la pupa în aer liber. mese, distracție cu jucării cu apă și plajă. Multe modele moderne au acces ușor la apă, o piscină spa pe punte. Mangusta, Palmer Johnson, Baia și Sunseeker sunt doar câteva dintre mărcile proeminente de pe această nouă piață

Yacht Fast Open Style1 Yacht Fast Open Style12

Helidecks Yacht
Cu o mulțime de facilități, superyacht-urile moderne oferă o experiență de călătorie confortabilă și cu adevărat opulentă, în timp ce elicopterele de iaht sunt o parte suplimentară a acesteia. Cu un elicopter puteți ajunge la cele mai îndepărtate destinații pentru a explora câteva pietre prețioase ascunse în cele mai bune locații de yachting din lume sau ateriza în centrele aglomerate ale orașelor. Toate acestea includ flexibilitatea totală a călătoriilor punct-la-punct, aducându-vă în locuri în care trebuie să vă aflați în lux și stil

Helidecks yacht1 Helidecks yacht2

Yachts For a Weddings & Honey Moon
Ce poate fi mai romantic decât o vacanță privată cu un iaht cu proaspătul căsătorit, explorând o coastă exotică sau frumoasă? Charterul de iahturi de lux oferă cel mai luxos dintre orice tip de vacanță, așa că un charter este ideal pentru o lună de miere. Vă rugăm să contactați pentru detalii.

Yachts For a Honey Moon3 Yachts For a Honey Moon1

Racing Yachts & Regattas
Indiferent dacă sunteți un pilot de iahturi experimentat sau doar căutați o vacanță de lux, o regată vă oferă tot ceea ce este necesar pentru a curge adrenalina. Nu există nicio îndoială, regatele de navigație au crescut în popularitate în ultimii ani. Când vine vorba de vacanțe charter de iahturi de lux, există mai multe opțiuni ca niciodată în superyacht-urile de înaltă performanță.

Racing Yachts & Regattas3 Racing Yachts & Regattas2

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: