Back To Top

Saling Yacht

  /    /  Saling Yacht
Sailing Yacht Charters

Saling Yacht

Iahturile cu vele pot fi un număr mic în comparație cu iahturile cu motor, dar ca tip original de superyacht pentru mulți reprezintă cea mai adevărată formă de yachting. Perfecte pentru cei care iubesc ideea de a călători peste apă, propulsate doar de vânt, iahturile cu vele sunt o alegere firească. Pentru proprietarii care doresc să fie practic cu iahtul lor, un iaht cu vele poate atrage serios.

Bucurați-vă de viață chiar pe apă, cu o mulțime de spațiu în aer liber pe punte de care să vă bucurați, completat de spații generoase în interior.

Iahturile moderne de lux cu vele de vânzare se laudă cu cele mai bune caracteristici ale iahturilor cu motor, cu cazare spațioasă pentru până la 12 oaspeți, serviciu de echipaj de cinci stele și spații de locuit de lux pentru a completa plăcerea de a călători sub vele. Bucurați-vă de viață chiar pe apă, cu o mulțime de spațiu în aer liber pe punte de care să vă bucurați, completat de spații generoase în interior. Sunt oferite mai multe tipuri de platforme, cu sloops și ketch-uri cea mai populară alegere și diferite configurații de vele, în funcție de utilizarea planificată. Multe iahturi moderne cu vele sunt proiectate având în vedere performanța serioasă, permițându-le să facă față tuturor condițiilor și să ridice viteze impresionante atunci când sunt în deplasare.

Dacă ceva mai tradițional este pentru tine, atunci un iaht cu vele clasic este pur stil vintage. Imaginează-ți iahturile de clasă J din primele zile ale Cupei Americii, cursele gentleman și liniile grațioase. Majoritatea iahturilor cu vele clasice vor fi beneficiat de o revizie pe parcursul vieții lor, cu interioare luxoase amenajate în conformitate cu designul general pentru a se potrivi cu exteriorul lor clasic.

Majoritatea iahturilor cu vele pot călători singure sub vele, dar pot naviga cu ușurință și cu puterea motorului. Alegeți între un design de navigație contemporan cu bărci de performanță și nave de croazieră sau un aspect clasic fără vârstă.

surfing lessons

surf pricing

Ornatus eleifend, assum quando tollit his id. Pris mid a nimal mel no. Eu simul el a boraret qui, est de mo cri tum. Totam rem aperiam, ea que isa quae.

*See at Vimeo

From our gallery

best surfing locations

a

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: