Back To Top

Motor Yacht

  /    /  Motor Yacht
a

Motor Yacht

Cel mai popular stil de iaht de lux – un iaht cu motor oferă multe beneficii, inclusiv o varietate de spații mari și versatile pentru a se bucura grupuri de toate dimensiunile. Datorită volumului lor generos, iahturile cu motor sunt de obicei capabile să găzduiască nenumărate facilități, de la cabine mari la jacuzzi pe punte sau alte caracteristici, inclusiv cinematografe la bord, baruri, centre de relaxare, mese în interior și în aer liber și chiar zone de wellness cu saune. si statiuni balneare. Cu o mulțime de depozitare la bord, majoritatea iahturilor mari cu motor vor transporta, de asemenea, o gamă interesantă de jucării de apă și tender, făcându-le o alegere bună pentru iubitorii de apă sau familiile sau cei care intenționează să-și închirieze iahtul. Veți avea răsfățat de alegere, cu multe tipuri diferite de stiluri de iaht și carene de luat în considerare, în funcție de modul în care intenționați să vă folosiți iahtul.

Pentru iubitorii de senzații tari, un iaht deschis sau în stil sport va atrage, oferind viteze interesante, stil elegant și viață în plan deschis pe apă.

La celălalt capăt al spectrului, iahturile cu deplasare promit volume mari, autonomie impresionantă și sunt potrivite pentru itinerarii mai lungi. Un iaht cu semi-deplasare este un compromis bun între deschis și deplasare, combinând viteza cu spații generoase și performanțe bune.

Pentru aventuroșii spiritului și iahtul de explorator sau de expediție va fi probabil alegerea ta – conceput pentru a călători în afara cursei de lapte, către destinații îndepărtate sau îndepărtate, un iaht de explorator este modalitatea perfectă de a vedea lumea. Pescarii și femeile îndrăgostiți ar putea dori să aleagă un iaht sportiv, adaptat special pescarilor, pentru a le permite să-și răsfețe pasiunea pentru pescuit într-un cadru de lux. Pentru mulți, farmecul, grația și liniile elegante ale iahturilor în stil clasic au o atracție atemporală. Sau de ce să nu luați în considerare un iaht hibrid care își minimizează impactul asupra mediului cu performanțe eficiente, folosind tehnologii avansate „verzi”.
Indiferent de ce tip de iaht cu motor căutați, MY are o selecție completă de toate tipurile și dimensiunile.

surfing lessons

surf pricing

Ornatus eleifend, assum quando tollit his id. Pris mid a nimal mel no. Eu simul el a boraret qui, est de mo cri tum. Totam rem aperiam, ea que isa quae.

*See at Vimeo

From our gallery

best surfing locations

a

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: