Back To Top

Catamaran

  /    /  Catamaran
Vacanta pe Catamaran 2f

Catamaran

În ultimele două decenii, catamaranele au atins o popularitate fără precedent, atât în rândul proprietarilor privați, cât și al clienților de închiriere. De la modelele inițiale care erau greoaie și lente, un pic asemănătoare break-urilor plutitoare, s-a dezvoltat o întreagă gamă de modele noi interesante, de la cele alimentate doar de electricitate la iahturile de performanță rapide, construite din carbon sau la cele de dimensiuni apropiate de superyacht-uri.

Charterul de catamaran este extrem de popular pentru vacanțele cu navigație. Astfel de iahturi multicoca sunt alegerea suprema pentru un maxim de confort si spatiu. În special pentru grupuri de prieteni și familii, un catamaran oferă multe avantaje. Vă puteți bucura de spațiul extins pe punte și de zonele comune mari, de salonul luminos, de mai multe posibilități de depozitare și de cabine confortabile. Cu două carene plutind pe apă, pisicile sunt mai stabile și sar mai puțin. O închiriere de catamaran cu echipaj oferă deja o ambianță de lux charter pentru un buget rezonabil. Închirierile de catamaran nu sunt populare doar în Bahamas sau în Marea Caraibelor, cum ar fi Insulele Virgine Britanice (BVI) sau Seychelles. De fapt, Grecia, Croația, Mallorca, Sardinia și Sicilia sunt cele mai căutate destinații de navigație din lume pentru charterele cu catamaran cu barca bareboat.

Segmentul catamaranelor de lux este partea cu cea mai rapidă creștere a pieței nautice. Secțiunea transversală a modelelor disponibile în prezent cu o lungime de peste 20 de metri este doar un anunț despre ceea ce va urma în viitor

Astăzi, segmentul catamaranelor de lux de peste 20 de metri lungime este cea mai vibrantă parte a pieței, iar acele modele reprezintă cel mai bine evoluția de succes a acestui tip de vas și stil de viață. În Grecia și Croația, prezența catamaranelor este resimțită în primul rând în flotele charter și reprezintă partea cea mai atractivă a pieței charter. Cele mai mari dintre ele depășesc ca preț și dimensiuni multe iahturi de lux disponibile pentru charter în Grecia și Croația.

Am selectat unele dintre cele mai mari și mai luxoase catamarane de pe piață astăzi, a căror popularitate este evidențiată de faptul că cel puțin cinci modele noi – surorile lor mai mari sau mai mici – se pregătesc să debuteze până la sfârșitul anului 2022.

Printre numeroasele șantiere care lucrează la un multicocă se numără și Sanlorenzo, unul dintre cei mai mari producători de iahturi cu motor din lume. În așteptarea debuturilor uimitoare ale spectacolului de iahturi, bucurați-vă de această retrospectivă a celor mai populare catamarane de lux, prezentate de Bali, Lagoon și Sunreef.

surfing lessons

surf pricing

Ornatus eleifend, assum quando tollit his id. Pris mid a nimal mel no. Eu simul el a boraret qui, est de mo cri tum. Totam rem aperiam, ea que isa quae.

*See at Vimeo

From our gallery

best surfing locations

a

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: