Inchirieri Yacht – Vacante pe mare

Ghid inchirere yacht – Ce este bine de știut pentru următoarea închiriere de yachturi pentru vacanta?

Pentru fanii croazierelor pe yacht, compania noastra ofera posibilitatea navigatiei pe Yacht-uri, pentru a va bucura pe deplin de o calatorie fascinanta in insulele mediteraneene. Insule mai mari sau mai mici, golfuri pitoresti, sate traditionale de pescuit, plaje de nisip, biserici bizantine, situri arheologice va vor lasa impresii de neuitat!
Pentru croaziere va propunem urmatoarele tipuri de ambarcatiuni:
Catamaran
Motor Yachts
Yacht cu panze (velier)
Luxury Yacht Vip-class

Pentru a inchiria un yacht, este necesar sa se stabileasca regiunea in care doriti sa calatoriti, va trebui sa stiti numarul de persoane care vor participa si daca printre ei sunt si copii, precum si durata exacta a navigatiei. Pe baza acestor informatii, preprezentatii nostri va vor propune navele disponibile pentru a obtine informatii detaliate despre yacht-ul propus.
Astfel veti putea alege intre diferite tipuri de yacht-uri de lux,pentru agrement sau sport. Echipajul navelor este pregatit pentru a va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii precum si pentru a va acorda siguranta maxima pe durata navigatiei.

Cum pot sa inchiriez un yacht?
Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa contactati un reprezentant al companiei noastre sau puteti suna la biroul central al agentiei din Bucuresti: tel +40 722 300 224, e-mail: booking@booking-yacht.ro

Cat costa inchirierea unui yacht?
Costul de inchiriere a unui yacht cu echipaj este in functie de numarul de zile.
La acesta se adauga:
1. Consumul de combustibil (Cantitatea de combustibil utilizat – pentru o ambarcatiune de navigatie este de aproximativ 100 – 150 € pe saptamana, pentru o ambarcatiune cu motor, la o viteza de 20 de noduri, consumul de combustibil va fi de 70 de litri pe ora.);
2. Masa (pensiune completa sau demipensiune);
3. Serviciile de curatenie a ambarcatiunilor (uneori sunt incluse in chirie).
Pentru a putea inchiria o ambarcatiune este necesara o garantie de securitate. Suma trebuie achitata cu 15 zile inainte de data croazierei. Aceasta va include toate costurile, inclusiv consumul de combustibil.

Anularea rezervarii:
Daca rezervarea este anulata cu mai mult de 30 de zile inainte de croaziera, plata achitata in avans este returnata in intregime.
Daca rezervarea este anulata cu 15 zile inainte de croaziera, penalitatile vor fi in valoare de 50% din valoarea croazierei.
Daca rezervarea este anulata cu mai putin de 7 zile inainte de croaziera, penalitatile vor fi in valoare de 100% din valoarea croazierei.

Ce programe alternative sunt disponibile?
BOOKING YACHT va pune la dispozitie yacht-uri in regim charter in toata zona Marii Mediterranei de o inalta calitate, cu programe concepute deja care, in functie de cerere ce pot fi adaptate in functie de durata sederii, dupa consultarea cu capitanul navei. O alta optiune este rezervarea navei pentru orice perioada solicitata, dupa stabilirea programului dorit de comun acord.
Ce ar trebui sa aveti in bagaj
In afara de lucrurile obisnuite, va vor fi utile: un trening, prosop de plaja, pulover si sosete, costum de baie, costum impermeabil si incaltaminte pentru punte, ochelari de soare si crema de protectie solara, un binoclu si un aparat foto. Este de preferat sa aveti bani schimbati in moneda locala.

Siguranta
In primul rand, la carma fiecarei salupe va fi un capitan cu experienta. El poate naviga in siguranta atat cu motor cat si cu vele.
Pachet complet de echipamente electronice, inclusiv un aparat pentru localizare si sistem automat de stingere a incendiilor motorului. Un set complet de echipamente de siguranta (veste de salvare pentru 10 persoane, etc).

Ce veti vedea
Nu veti vedea numai delfini, foci de mare, apusuri mirifice ci si peisaje de nedescris parca desprinse din povesti. Principalul avantaj al deplasarii – o sansa de a vizita zonele care nu sunt disponibile pentru altfel de sejururi. Veti vizita insule pustii, plaje frumoase, sate traditionale grecesti. In fiecare zi, in functie de preferintele dumneavoastra, vom vizita diferite locatii.

Mai mult de atat, puteti invata sa navigati, sa pescuiti sau sa faceti scufundari!

Cu ce impresii veti ramane dupa aceasta vacanta
Experienta si bucuria de a naviga pe mare, vizitarea unor locuri unice, precum si cunoasterea caracteristicilor traditionale ale aventurii. De asemenea, alternanta intre momentele romantice si momentele amuzante. Va veti reincarca cu energie si cu siguranta veti ramane cu dorinta de a repeta aceasta experienta!

Pot închiria o barcă fără permis de skipper?

Vesti bune! Nu trebuie să vă ingrijorati pentru o vacanță cu yacht charter, dacă nu aveți o licență de skipper. Multe companii charter oferă posibilitatea de a angaja un skipper. Skipperul este căpitanul responsabil care manevrează barca închiriată. Ar putea fi, de asemenea, recomandabil să angajați un căpitan în primele zile pe apă, dacă aveți puțină experiență în marinarie. În acest fel, puteți să vă aprofundați cunoștințele de comandant și să învățați sub îndrumarea unui căpitan profesionist. Acest lucru va face mai ușoară preluarea responsabilității după câteva zile pe apă. Pentru a petrece o vacanță fără griji pe o barcă charter, ar trebui să luați în considerare obținerea unei asigurări pentru skipper. Puteți asigura suma depozitului charter sau riscurile de răspundere pentru iahtul închiriat și pentru pasageri.

Care este diferența dintre un monococa/monohull și un catamaran?
Indiferent dacă o barcă cu pânză monohull sau un catamaran este alegerea potrivită pentru vacanța dvs. charter depinde de mulți factori. Desigur, preferințele și cerințele dvs. sunt importante și pentru vacanța planificată pe apă. Charterul de iahturi dorit poate fi, de asemenea, decisiv la selectarea tipului de iaht potrivit. Citiți mai multe despre catamarane și caracteristicile lor. Închirierea cu bărci cu pânze este o activitate minunată. Combinarea magiei navigării cu o vacanță pe apă este pur și simplu un vis! Când mergi cu un yacht charter cu navigație, poți să-ți iei cât de mult timp îți dorești să te deconectezi de la viața ta de zi cu zi și să alegi destinația ta frumoasă de vizitat. Deja planificarea vacanțelor dvs. private cu familia sau prietenii va fi foarte interesantă. Veți fi liber să vă definiți propriul itinerar individual de navigație. Lumea este a ta, iar închirierea de bărci cu pânze este unul dintre cele mai flexibile tipuri de vacanță pe care le poți petrece. Bucurați-vă de vântul din păr, pe măsură ce pânzele vă duc mai departe. Navigarea în Marea Mediterană, Caraibe, Thailanda sau Seychelles va deveni un moment memorabil din viața ta. Charterul cu catamaranul este extrem de popular pentru vacantele cu barca. Astfel de iahturi multi-hull sunt alegerea finală pentru un maxim de siguranta,confort și spațiu. În special pentru grupuri de prieteni și familii, un catamaran oferă multe avantaje. Vă puteți bucura de spațiul extins al punții și de zonele comune mari, salonul luminos, mai multe posibilități de depozitare și cabine confortabile. Cu două corpuri plutind pe apă, pisicile sunt mai stabile și sar mai puțin. O închiriere de catamaran cu echipaj oferă deja o ambianță charter de lux pentru un buget rezonabil. În prezent, Grecia, Croația, Mallorca, Sardinia și Sicilia sunt cele mai căutate destinații de navigație din lume pentru vacantele pe catamaran. 

Ar trebui să inchiriez un iaht cu motor sau un velier?
Daca vă place să navigați și preferați să inchiriați o barcă cu motor. Sunteți pe pagina potrivită! Cu Booking-Yacht puteți închiria bărci cu motor cu lungimea de 5 până la 30 de metri sau ca iaht de lux cu echipaj. În plus, este necesară o barcă cu motor dacă doriți să mergeți la pescuit. Dacă doriți să explorați insule sau golfuri îndepărtate în timpul unei singure croaziere private, este esențial un motor rapid. Cele mai populare zone de charter cu barca cu motor din Marea Mediterană sunt Croația, Grecia, Italia sau Mallorca.

Ce este day-charter?
În unele destinații de închiriere de bărci, cum ar fi Marea Mediterană, este foarte popular să închiriați o barcă doar pentru câteva ore sau o zi. Așa-numitele „Day-Charters” nu sunt întotdeauna disponibile online. Ar trebui să ne contactați în orice caz, astfel încât să putem găsi barca potrivită. Vom anunta companiile noastre partenere de închiriere de iahturi pentru a vă oferi cele mai bune oferte. Nu aveți permisul necesar pentru a conduce barca dorită? Nici o problema! Furnizorii locali vă pot oferi un skipper pentru charter.

Care sunt cei mai căutați producători de bărci charter?
Există peste 50 de șantiere navale la nivel mondial producătoare de bărci pentru închirierea de bărci. Șantierul naval german Bavaria și grupul francez Beneteau produc cele mai multe barci cu pânze monococ pentru piața charter. Un alt mare brand de iahturi cu vele este Dufour. Producătorii renumiți de catamaran sunt Lagoon, Fountaine Pajot, Catana (Bali) și Nautitech.

 

Primary Color

Secondary Color

https://www.booking-yacht.ro/wp-content/themes/yachtsailing