Back To Top
p

Gaseste locul perfect

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, do eius mod tempor incididunt.

destinatii inchirieri yacht in Marea Mediterrana

Destinatii de inchirieri Yacht

DESTINATII IN MAREA MEDIETRRANĂ Grecia - Croaţia - Franţa - Italia - Spania - Monaco - Muntenegru

Adaptat pentru dvs. de la început până la sfârșit, un charter de iahturi de lux vă permite să vă stabiliți itinerariul de vis la bordul iahtului pe care l-ați ales într-o destinație pe care ați dorit să o explorați. Aduceți experiențe unice în realitatea dvs. de zi cu zi, de a obține acces la golfuri ascunse, de a face picnic pe nisipul insulelor și de a vă trezi noi orizonturi, insule și țări în fiecare dimineață, toate privite din cele mai privilegiate perspective.

Grecia

GHID DE CHARTER YACHT GRECIA

Grecia este renumită pentru moștenirea sa mitică, precum și pentru numeroasele sale insule și spații liniștite. Peisajul este caracterizat de case vopsite în alb, biserici cu acoperișuri de culoare turcoaz și dealuri verzi luxuriante. Vremea plăcută pe tot parcursul anului, combinată cu vânturi puternice, ape curate și ancoraje uimitoare, o fac o destinație de primă clasă, care atrage turisti de iahturi din toata lumea.

destinatii inchirieri yacht in grecia
destinatii inchirieri yacht in croatia

Croatia

GHID DE CHARTER YACHT CROATIA

De la uimitoarea mii de insule ale coastei sale Adriatice până la arhitectura captivantă a orașelor precum Split și Dubrovnik, Croația este o destinație ca nimeni alta. Nu numai că găzduiește o varietate remarcabilă de frumusețe naturală, dar moștenirea sa culturală, modelată de Imperiile Roman și Otoman, adaugă o profunzime unică experienței.

Italia

GHID DE CHARTER YACHT ITALIA

Italia oferă artă, mâncăruri și vinuri fine, dar sunt multe de văzut în această țară frumoasă, mai ales când navighează de-a lungul uimitoarei coaste italiene. Călătorind pe coasta Amalfi cu un iaht de lux oferă golfuri pitorești, ape limpezi și vederi incomparabile ale peisajului regiunii și porturi fermecătoare, cum ar fi coloratul Positano. Insula Capri din apropiere este un paradis pentru cumpărători, iar pentru relaxare, băile termale din Ischia sunt de neegalat. Dincolo de Amalfi, descoperiți coasta accidentată a Siciliei, lanțul de insule din arhipelagul toscan, insulele vulcanice Eoliene, Sicilia pitorească și bijuteria Rivierei italiene, Cinque Terre.

destinatii inchirieri yacht in italia
destinatii inchirieri yacht in franta

Franta

GHID DE CHARTER YACHT FRANTA

De la scena pariziană plină de stil, până la satele rustice provensale... strălucirea Rivierei până la frumusețea dramatică și neîmblânzită a promontoriilor Pas de Calais, Franța este definită de diversitate. O țară de artă, istorie și – desigur – gastronomie, există multe de experimentat în această țară. Casa navigației este în sudul Franței – Coasta de Azur sau Riviera Franceză, fiind renumită în întreaga lume pentru croazieră cu superyacht. Linia de coastă a acestei regiuni deține multe comori - de la pietre prețioase ascunse, cum ar fi La Londe des Maures, până la dezvoltarea strălucitoare din Monaco. Un charter de superyacht în sudul Franței este o experiență de neuitat – imaginează-ți să sorbiți Rosé local răcoros pe puntea din pupa, alunecând prin apele turcoaz înainte de a păși pe țărm în orașe care îmbină perfect străvechiul și ultramodernul. Cel mai bun moment pentru a vizita: tot anul, dar lunile de vară din iunie până în septembrie garantează cea mai bună vreme.

Meridiane Yacht Romania

Ne propunem să oferim o calitate superioară a serviciilor clienților noștri, agentiilor partenere, navigatorilor și mass-media. Serviciile de rezervare Catamaran / Yacht și personalul experimentat vă vor întâmpina în lumea mării și în experiența de vacanta pe mare combinata cu pescuitul, pentru a vă ghida și a vă duce în locuri de yachting și pescuit în Marea Egee și multe altele.
Meridiane Yacht Romania
d
b

book your spot

Agentia de turism Greek Holidays este o agentie de turism Tour Operatoare/Organizatoare, infiintata in anul 2005 si detine brandul Booking Yacht

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: