Back To Top
b

Blog

Motor Yacht

Cum rezerv o vacanta charter cu yacht de lux?

Puteți fie să utilizați motorul de căutare Meridiane Yacht de iahturi pentru a decide ce tip de charter de iahturi cu echipaj doriți, plus articolele noastre despre locație pentru a decide unde doriți să călătoriți, fie puteți contacta unul dintre brokerii nostri de iahturi cu experiență . Vă vom asculta nevoile, vorbind cu dumneavoastră prin telefon sau e-mail pentru a vă cunoaște mai bine și pentru a afla ce căutați. Tot ce trebuie să ne spui este unde, când, câți oaspeți, configurația grupului tău, tipul de iaht care te interesează și bugetul tău. Vă vom oferi apoi o selecție a celor mai bune iahturi, cele mai potrivite nevoilor dumneavoastră, precum și sfaturi de închiriere de iahturi și orice oferte speciale curente. Consultanții charter de iahturi Meridiane Yacht sunt disponibili 7 zile pe săptămână și sunt specialiști instruiți și cu experiență în charter – vom răspunde la fiecare întrebare pe care o aveți, în timp ce vă ajutăm să planificați și să personalizați experiența de vacanță a vieții.

În fiecare an, participăm la expoziții de ambarcațiuni din întreaga lume, asigurându-ne că inspectăm iahturile pe care le propunem, le întâlnim echipajele și rămânem în topul celor mai bune iahturi noi disponibile.

Odată ce ați ales iahtul perfect pentru vacanța dvs. de charter, vom pune o reținere pe iaht și vom pregăti contractul de charter care detaliază iahtul, datele convenite, locația, zona de croazieră și costul. Dacă totul este în regulă, vă vom cere să semnați și să returnați Acordul, apoi îl trimitem Proprietarului pentru o contrasemnare. Odată ce toate părțile au semnat contractul de charter, este necesară 50% din taxa de charter pentru a confirma rezervarea. Plata finală, care este taxa de navlosire rămasă plus orice TVA, taxe de livrare, APA (alocație pentru provizion în avans) sau orice alte costuri convenite, se datorează de obicei cu o lună înainte de începerea charterului. Pe parcurs, vă vom cere, de asemenea, să completați și să returnați o fișă de preferințe cât mai detaliat posibil, cerându-vă să explicați cerințele dvs. preferate în materie de alimente și băuturi, inclusiv orice cereri speciale, cerințe alimentare, alergii sau afecțiuni medicale, împreună cu aranjamentele dvs. de călătorie. și lista dvs. de invitați.

Odată ajuns la bordul iahtului dvs. charter, noi, la Meridiane Yacht, vă vom suna pentru a ne asigura că totul este satisfăcător, precum și pentru a rămâne în contact discret cu nava în timpul șederii dumneavoastră, asigurându-vă că vă petreceți cel mai bun timp posibil. Scopul nostru este să vă facem să vă întoarceți la Meridiane Yacht pentru următorul dvs. charter și, ca atare, să oferim cel mai bun serviciu din industrie pentru clienți.

Când vă gândiți la un charter de iahturi, Meridiane Yacht este singurul contact de care aveți nevoie. Indiferent dacă rezervați un iaht pentru săptămâna viitoare sau pentru anul viitor, avem acces la cele mai bune iahturi charter din întreaga lume și oferim cele mai bune servicii. Orice tip de iaht – oriunde în lume – vom găsi iahtul potrivit pentru tine.

vacanta yacht charter de lux 1
vacanta pe yacht
vacanta yacht charter de lux 2

Unde și când pot închiria un iaht de lux charter?

Frumusețea închirierii unui iaht de lux… este momentul perfect pentru a închiria undeva în lume la orice moment. Există întotdeauna un iaht de închiriat într-o destinație ideală pentru explorare – indiferent dacă doriți ca un charter să coincidă cu vacanța școlară, o vacanță la mijlocul verii sau o vacanță de Crăciun.

Meridiane Yacht are acces la toate cele mai bune iahturi din întreaga lume, inclusiv destinații charter precum Marea Mediterană, Caraibe, America, America de Sud, Pacificul de Sud, Asia, Oceanul Indian, Australia și Noua Zeelandă, pentru a numi doar câteva. Avem chiar acces la iahturi charter de aventură în excursii mondiale sau iahturi care vizitează tărâmuri îndepărtate, cum ar fi Antarctica.

Meridiane Yacht împreună cu Căpitanul vă pot ajuta să planificați un itinerar cuprinzător înainte de charter, pe baza intereselor și solicitărilor dvs., asigurându-vă că sunteți la curent cu cele mai bune atracții din zonă. Itinerarul dumneavoastră va fi adaptat dorințelor dumneavoastră și este flexibil, însă depinde de condițiile meteo și de vânt. Aveți opțiunea de a discuta itinerarul cu căpitanul pe tot parcursul charterului și puteți face orice ajustări dorite sau, dacă preferați, îl puteți lăsa pe căpitan să vă conducă în cele mai bune locuri folosind cunoștințele sale despre zona locală și condițiile meteorologice în timp ce vă relaxați și vă bucurati. Această flexibilitate vă permite să vă adaptați la dispozițiile și dorințele grupului pe tot parcursul charterului.

Vă recomandăm să vă rezervați charterul cu cel puțin șase luni în avans pentru a vă asigura că rezervați iahtul preferat, deși unele dintre cele mai căutate superyacht-uri sunt adesea rezervate cu un an în avans pentru anumite săptămâni sau evenimente. De asemenea, este posibil să faceți rezervări de ultim moment, însă vă recomandăm să rezervați mai devreme decât mai târziu pentru a evita dezamăgirile.

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: