Back To Top
b

Blog

v

Chartering vs. Închirierea unei ambarcațiuni sau a unui iaht: care este diferența?

Dacă v-ați gândit recent la o închiriere de bărci (Sailing Yacht,Catamaran,Motor Yacht), atunci probabil că ați întâlnit diferite oferte pentru companiile de închiriere de bărci și companiile de charter: dar care este diferența dintre Chartering și închirierea unei bărci? Să aruncăm o privire mai atentă la diferențele cheie dintre Chartering și închirierea unei bărci pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună opțiune pentru dvs. și nevoile dvs.

Chartering vs. închiriere

Chartering și închirierea sunt uneori folosite în mod interschimbabil pe piața actuală, dar există unele diferențe semnificative între aceste două acțiuni care le fac experiențe extrem de diferite.

Închiriere barcă

Când închiriezi o barcă sau un iaht, închiriezi ambarcațiunea pentru o perioadă mult mai limitată de timp. Închirierea bărcilor se face de obicei pe o oră sau cel mult pe o zi. Cele mai multe ambarcațiuni închiriate sunt bărci mai mici, inclusiv bărci cu motor, care nu sunt destinate a fi utilizate peste noapte sau pentru perioade semnificative de timp.

De asemenea, trebuie să vă aduceți propriul echipament și, dacă este cazul, echipajul, atunci când închiriați o ambarcațiune. Echipamente de pescuit, sporturi acvatice, băuturi, mâncare etc., toate sunt ceva ce va trebui să le aduceți singur.

Cu alte cuvinte, atunci când închiriezi o barcă — primești barca. Totul (și toată lumea) depinde de tine să le aduci.

Sailing Yacht
barca de inchiriat
Motor Yacht
vacanta pe yacht
Vacanta pe Catamaran

Chartering/Navlosire Sailibg Yacht-Catamaran-Motor Yacht

Dacă închirierea unei ambarcațiuni vă aduce barca, atunci charterul vă oferă o experiență. Când închiriați o barcă sau un iaht, de obicei închiriați barca pentru cel puțin o zi, deși charter-ul durează de obicei mai mult, de la 3 zile la o săptămână sau, eventual, mai mult pentru experiențe personalizate. Bărcile închiriate sunt de obicei mai mari, cum ar fi Iahturile,Catamaranele deoarece sunt concepute pentru a fi utilizate pe perioade mai lungi de timp, inclusiv peste noapte.

Companiile care oferă charter de bărci pot oferi o gamă largă de experiențe. Un charter de barcă poate include doar închirierea bărcii sau poate include un skipper/căpitan, un echipaj și un bucătar personal la bord, împreună cu zeci de opțiuni între ele. Unele bărci închiriate vă pot oferi echipamente și băuturi răcoritoare, în timp ce altele vă vor lăsa la latitudinea dumneavoastră să aduceți acele articole. Cheia se află în detaliile oferite de companie, așa că dacă sunteți în căutarea unei experiențe specifice, asigurați-vă că alegeți o companie care oferă o gamă largă de experiențe charter.

Care este cea mai bună opțiune pentru tine?

Întrebarea este: ar trebui să mergi pentru o închiriere de bărci sau un charter? Răspunsul constă în ce experiență vrei.

Dacă doriți să pescuiți sau să faceți snorkeling doar pentru o după-amiază sau cel mult o zi, atunci închirierea unei bărci poate fi cea mai bună opțiune, mai ales atunci când aveți experiență anterioară cu barca. Dacă doriți să fiți pe apă pentru o perioadă mai lungă de timp sau nu aveți atât de multă experiență și doriți un echipaj alături de dvs., atunci un charter poate fi cea mai bună opțiune.

Indiferent ce alegeți, amintiți-vă: fiți în siguranță și distrați-vă!

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: