Back To Top
b

Blog

vacanta yacht charter de lux 1

Charter iahturi cu echipaj – Crewed Yacht Charters

Acest articol vă spune cum să vă bucurați de o vacanță charter pe un iaht de lux sau un superyacht oriunde în lume. Dacă preferați să vorbiți direct cu cineva despre vacanța dvs. de charter cu iahturi, ne puteți contacta aici.

Ce este un iaht charter de lux cu echipaj?
Un iaht charter de lux cu echipaj poate veni sub mai multe forme, de la cele mai recente și mai mari mega iahturi și superyacht-uri, la iahturi charter cu motor, charter-uri de iahturi cu vele (atât de performanță, cât și de lux), iahturi clasice, motor sailors or gullets (Gulets), catamarane de lux, charter în tandem, charter de aventură, charter de expediție sau iahturi charter pentru evenimente, pentru a numi câteva. .

Un iaht charter oferă o experiență de viață în care tu și oaspeții tăi va puteți relaxa în cele mai luxoase locuri de cazare, în timp ce explorezi cele mai bune destinații charter din întreaga lume, fiind răsfățați în același timp de un echipaj experimentat și prietenos, care oferă servicii exemplare și bucătărie delicioasă.

De ce să închiriați un iaht charter cu echipaj?

Închirierea unui iaht cu echipaj pentru vacanța dvs. este răsfățul suprem. O experiență o dată în viață pentru unii, pentru alții a devenit un ritual anual, explorând noi locații și destinații interesante, accesibile doar cu barca.

Indiferent dacă sunteți interesat să descoperiți unele dintre cele mai exclusiviste regiuni ale lumii, golfuri izolate, locuri curate de scufundări, insule îndepărtate sau dacă preferați să petreceți în porturi pline de farmec pentru superyacht, un charter privat de iahturi este o modalitate de neegalat de a realiza acest vis. Un charter de lux este cea mai personalizată vacanță din lume, oferind intimitate și control de neegalat, de la itinerariul ales, până la bucătăria somptuoasă servită de aceiași membri atenți ai echipajului în fiecare zi. Spre deosebire de timpul petrecut în hoteluri sau stațiuni exclusiviste, un charter privat de iahturi se învârte complet în jurul tău, al nevoilor și dorințelor tale. Fiecare detaliu este adaptat în mod special pentru grupul dvs., iar echipajul experimentat va fi acolo pentru a vă satisface fiecare nevoie. Fie că vă place să răsăriți cu soarele sau la prânz, fie că sunteți activ sau preferați să vă relaxați în privat, echipajul discret și prietenos se va adapta ritmului dumneavoastră.

vacanta yacht charter de lux 2
All Inclusive charter yacht 1
yacht charter cu echipal2

Un charter de iahturi privat de lux este, de asemenea, diferit de o navă de croazieră care are porturi fixe pentru andocare, rutine stricte și navigații cu durată fixă. În cazul unui charter privat, itinerariul este flexibil și puteți alege portul în care preferați să începeți și să vă terminați charterul din timp, pentru a se potrivi aranjamentelor dvs. de călătorie. Cea mai bună parte a unui charter de iaht privat cu echipaj este că, spre deosebire de rezervarea navelor de croazieră, stațiunilor sau hotelurilor, grupul dvs. se poate bucura exclusiv de facilități, împrejurimi și de compania celuilalt, fără a avea străini sau alți pasageri care luptă pentru cel mai bun loc.

La bord, toate charterele de superyacht sunt facilități de primă clasă de care oaspeții de la charter se pot bucura ca fiind proprii. Unele iahturi charter de lux se laudă cu jucării pentru sporturi acvatice în aer liber, cum ar fi Jetski-uri, echipament de scufundări sau caiace, lux la bord, cum ar fi o piscină Spa, saună sau sală de gimnastică, precum și comunicații precum internet de mare viteză și sisteme de teatru cu sunet surround sau caracteristici cum ar fi motoarele cu reacție turbo pentru o viteză înaltă sau stabilizatorii cu viteză zero pentru a ajuta la minimizarea mișcării pe mare. De asemenea, se știe că megayacht-urile transportă elicoptere și limuzine.

Cine poate închiria un iaht de lux cu echipaj?

Vacanțele de lux charter cu iahturi pot fi savirate de o varietate de oaspeți diferiți. Fie că sunteți un cuplu care caută luna de miere romantică perfectă, un grup de prieteni care doresc să exploreze cele mai bune restaurante și cluburi de noapte, fie că sunteți o familie care caută să petreacă timp de calitate sau poate sărbătoriți o zi de naștere sau dacă sunteți un grup corporativ care caută pentru locul perfect pentru un charter de afaceri, un charter privat de iahturi vă va prezenta unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lume.

Dimensiunea și componența petrecerii dvs. de charter ne vor ajuta să identificăm iahturile cu numărul și tipul potrivit de cabine. Vârstele și interesele dumneavoastră vă vor ajuta, de asemenea, să determinați dacă iahtul este echipat și echipaj corect.

Iahturile au diferite configurații de cabină și pot include paturi king-size, paturi queen-size, paturi twin și paturi Pullman în stil supraetajat, ideale pentru copii. Meridiane Yacht satisface fiecare nevoie și vă poate potrivi cu cel mai bun iaht și cel mai bun echipaj.

Numărul maxim de oaspeți charter care pot fi cazați pe un superyacht privat de lux este de obicei de 12 oaspeți, indiferent de dimensiunea iahturilor. Acest lucru se datorează reglementărilor internaționale, dar există unele excepții, cum ar fi navele de croazieră private de tip boutique care pot fi închiriate ca un iaht întreg – vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare. Dacă aveți mai mult de 12 oaspeți, putem aranja și charter în tandem. Desigur, există și multe iahturi cu motor mai mici și iahturi cu vele, ideale pentru grupuri mai mici de 2-10 persoane.

Unde și când pot închiria o barcă charter?

Frumusețea închirierii unui iaht de lux… este momentul perfect pentru a închiria undeva în lume la orice moment. Există întotdeauna un iaht de închiriat într-o destinație ideală pentru explorare – indiferent dacă doriți ca un charter să coincidă cu vacanța școlară, o vacanță la mijlocul verii sau o vacanță de Crăciun.

Meridiane Yacht are acces la toate cele mai bune iahturi din întreaga lume, inclusiv destinații charter precum Marea Mediterană, Caraibe, America, America de Sud, Pacificul de Sud, Asia, Oceanul Indian, Australia și Noua Zeelandă, pentru a numi doar câteva. Avem chiar acces la iahturi charter de aventură în excursii mondiale sau iahturi care vizitează tărâmuri îndepărtate, cum ar fi Antarctica.

Meridiane Yacht împreună cu Căpitanul vă pot ajuta să planificați un itinerar cuprinzător înainte de charter, pe baza intereselor și solicitărilor dvs., asigurându-vă că sunteți la curent cu cele mai bune atracții din zonă. Itinerarul dumneavoastră va fi adaptat dorințelor dumneavoastră și este flexibil, însă depinde de condițiile meteo și de vânt. Aveți opțiunea de a discuta itinerarul cu căpitanul pe tot parcursul charterului și puteți face orice ajustări dorite sau, dacă preferați, îl puteți lăsa pe căpitan să vă conducă în cele mai bune locuri folosind cunoștințele sale despre zona locală și condițiile meteorologice în timp ce vă relaxați și vă bucurati. Această flexibilitate vă permite să vă adaptați la dispozițiile și dorințele grupului pe tot parcursul charterului.

Vă recomandăm să vă rezervați charterul cu cel puțin șase luni în avans pentru a vă asigura că rezervați iahtul preferat, deși unele dintre cele mai căutate superyacht-uri sunt adesea rezervate cu un an în avans pentru anumite săptămâni sau evenimente. De asemenea, este posibil să faceți rezervări de ultim moment, însă vă recomandăm să rezervați mai devreme decât mai târziu pentru a evita dezamăgirile.

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: