Back To Top
b

Blog

Experimenteaza viața pe apa

11 motive pentru care o vacanță pe mare cu yacht este mai bună decât să stai la hotel

Gata cu plajele pline – experimentează relaxarea supremă, navigând pe mare cu o barca cu pânze sau cu motor. Este mult mai ușor decât crezi. Încearcă ceva nou și pornește în aventura vieții!

O punte încălzită de soare, valurile care se lovesc de carenă și tu la cârmă. Ancorat într-un golf pustiu, echipajul tău este pe cale să se scufunde în marea albastră limpede și în curând vei aprinde grătarul și te vei bucura de un apus de soare superb. Acestea sunt doar câteva dintre momentele idilice pe care nu le vei trăi într-o vacanță convențională într-un hotel sau apartament. Consultați 9 motive pentru care ar trebui să faceți pasul și să închiriați o barcă anul acesta.

Să-ți petreci o vacanță pe o barcă cu vele este mult mai ușor decât crezi și cu siguranță nu este doar domeniul marinarilor cu experiență sau al milionarilor. De fapt, costul unei săptămâni pe o barcă este comparabil cu o vacanță tradițională de familie într-un hotel la malul mării. Dar libertatea pe care ți-o oferi este neprețuită!

O considerație importantă este că nu aveți nevoie de o licență de skipper/căpitan atunci când închiriați o ambarcațiune, deoarece puteți închiria pur și simplu serviciile unui skipper cu experiență pentru a vă conduce echipajul. Doar scrie-ne sau da-ne un telefon și ne putem ocupa de asta pentru tine.

11 motive pentru a vă bucura de o vacanță la yachting anul acesta

1. Experimentează libertatea navigației
Pe o barcă, ai libertate și independență deplină. Puteți merge oriunde doriți, vă puteți crea propriul traseu și itinerariu și puteți vedea locuri noi în fiecare zi. Dormiți pe punte, înotați într-un golf retras și minunați-vă de viața marină. Sau pur și simplu stați toată ziua în costumul de baie și bucurați-vă că nu trebuie să vă pese că părul este dezordonat, hainele ude sau pete pe cămașă. Unde mai poți experimenta asta?

2. Evită aglomeratia: plaje doar pentru tine
În sezonul de vârf, hotelurile și plajele tind să fie pline, ceea ce face dificilă obținerea confidențialității. Dar nu este același lucru când navighezi! — gata de oaspeți zgomotoși, vecini neplăcuți, grăbiți pentru autobuz sau aceeași plajă supraaglomerată. Sunteți doar tu, echipajul tău și marele ocean, gata să fii explorat. În fiecare zi, aveți posibilitatea de a alege să rămâneți acolo unde vă aflați sau să navigați mai departe pentru a descoperi noi locuri proaspete în care să aruncați ancora. Indiferent dacă vă îndreptați către o plajă mică, un golf liniștit sau un port plin de viață, alegerea vă aparține! Consultați două dintre cele mai populare destinații de navigație din Europa – Croația și Grecia.

3. Găsiți relaxare pură la bordul unei ambarcațiuni
Pe o barcă, poți scăpa mai bine de stresul și frământările din viața de zi cu zi, de termenele limită și de toate grijile tale de muncă. Poți oricând să ajungi la computer câteva minute pe zi, dar adevărul este că probabil nici nu te vei gândi la asta pentru că vei fi aici și acum – poate te lupți cu vântul și valurile, prinzi pești sau sărind de pe punte în apele turcoaz. Vei fi cu acel pas mai aproape de natură. Alături de aerul curat, marea și mediul uluitor, este genul de terapie la care nu poți pune preț.

4. Navigați într-un loc nou în fiecare zi fără să vă faceți bagajele
Petreceți fiecare după-amiază într-o locație, un port sau un golf diferit. Pe măsură ce navigați de-a lungul coastei, puteți vizita sate și porturi antice și nu va trebui să vă faceți griji pentru cheltuieli suplimentare sau pentru a obține transportul de la cazare pentru a face un tur. Hotelul este cu voi, iar cea mai bună parte este că nu trebuie să vă faceți bagajele și să vă trageți bagajele din nou și din nou. Pentru că pe o barcă, ai mereu totul cu tine!

5. Locații uluitoare în care nu poți ajunge fără barcă
Navigați de la o insulă la altă insulă, înotând în apele albastre nesfârșite și limpezi și admirând plajele albe și pustii și golfurile stâncoase. Deoarece unele locuri sunt accesibile doar cu barca, ele își păstrează cu adevărat frumusețea nealterată. Cea mai bună vedere asupra lumii este de pe puntea unei bărci.

6. Bucurați-vă de aventură și de adrenalină
Pe o barcă, puteți avea și mai multă aventură și vă puteți ridica adrenalina — cu un skipper experimentat, vă puteți bucura de navigare serioasă, înclinându-vă complet printre valuri. Prin ceață, vei putea să-ți vezi prietenii distrându-se și să realizezi că acesta este ceva la care ai visat de fapt toată viața.

Motor Yacht
Vacanta pe Catamaran3
Vacanta pe mare 3
Vacanta pe Catamaran6

7. Bogățiile care se află sub suprafața mării
Lumea subacvatică din mările deschise și din golfurile îndepărtate este extraordinar de diversă și bogată. În timp ce faceți snorkelling în Marea Mediterană, puteți vedea delfini, precum și corali multicolori superbi, anemone și bancuri de pești vibranti.

8. Bucurați-vă de sporturi nautice, relaxare, distracție și petrecere
După ce v-ați saturat de navigație, vă puteți relaxa cu un loc de înot, snorkelling, paddleboarding și pur și simplu vă puteți distra.

9. Vacanțele cu navigație sunt adesea mai ieftine decât un hotel
O vacanță cu yachting este adesea o alternativă mai ieftină la un sejur tradițional într-un hotel, mai ales dacă închiriați în avans. Fă-ți o idee despre toate costurile implicate în articolul nostru

10.Experimentează viața pe apă
Da, să călătorești pe uscat este grozav, dar să călătorești pe apă? Asta doar lovește puțin diferit! Adormi cu barca care se legănă ușor, trezindu-ne dimineața pentru a bea o ceașcă pe punte, urmată de o baie răcoritoare de dimineață și ca să nu mai vorbim de cele mai bune priveliști din casă pentru apus, viața nu devine cu mult mai bună decât atât!

11.. Merge si cu buget redus
S-au dus vremurile în care viața cu barca este doar pentru cei bogați și celebri. Da, s-ar putea să nu fie un iaht de 50 de metri cu Leonardo DiCaprio la bord, dar poți totuși să afli cum este viața pe apă și să trăiești cea mai bună viață de navigator. Acele vise de navigație pot deveni realitate fără a sparge o banca. Briza mării suflă prin păr, apele cristaline, pielea sărutată de soare strălucește în timp ce sorbiti un cocktail în timp ce privești apusul la orizont. Ai înțeles ideea, fericire absolută! Trăiești visul și acea viață boujee cu un buget redus.

Și dacă vă este puțin cam teamă să petreceți o vacanță la mare, nu trebuie să vă îmbarcați imediat într-o excursie provocatoare cu navigație. Navigați din golf în golf sau din insulă în insulă, faceți plajă, înot, snorkelling și bucurați-vă de el. Veți fi însoțit de un căpitan experimentat, care va fi bucuros să vă împărtășească abilitățile sale de navigație sau să vă lase să vă bucurați de vacanță netulburat. Deci, ai de gând să pleci în sfârșit anul acesta și să-ți urmezi visul?

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: