Back To Top
b

Blog

d

10 Sfaturi pentru a selecta barca charter potrivită

Pot închiria o barcă fără permis de skipper?
Vesti bune! Nu trebuie să te descurci fără o vacanță de charter cu iahturi, dacă nu ai licență de skipper. Multe companii charter oferă posibilitatea de a angaja un skipper. Skipper-ul este căpitanul responsabil care manevrează barca închiriată. De asemenea, ar putea fi recomandabil să angajezi un skipper pentru primele zile pe apă, dacă ai puțină experiență în navigație. În acest fel, poți să aprofundezi cunoștințele skipper-lui tău și să înveți sub îndrumarea unui skipper profesionist. Acest lucru va face mai ușor să preluați responsabilitatea după câteva zile pe apă. Pentru a petrece o vacanță fără griji pe o barcă charter, ar trebui să luați în considerare obținerea unei asigurări pentru skipper. Puteți asigura suma depozitului charter sau riscurile de răspundere pentru iahtul închiriat și pasageri.

Care este diferența dintre un monococă și un catamaran?
Dacă o barcă cu pânze monococă sau un catamaran este alegerea potrivită pentru vacanța dvs. charter depinde de mulți factori. Desigur, preferințele și cerințele dvs. sunt importante și pentru vacanța planificată pe apă. Charterul de iaht dorit poate fi, de asemenea, decisiv la selectarea tipului de iaht potrivit. Citiți aici mai multe despre catamarane și caracteristicile acestora.

Ar trebui să închiriez un iaht cu motor în sau o barcă cu pânze?
Nu sunteți cu adevărat pasionați de navigație și preferați să închiriați o barcă cu motor? Ești pe pagina potrivită! Cu Yacht Finderul nostru puteți închiria barci cu motor de la 5 la 30 de metri lungime, ca bareboat sau ca iaht de lux cu echipaj. În plus, este necesară o barcă cu motor dacă vrei să mergi la pescuit. Dacă doriți să explorați insule sau golfuri îndepărtate în timpul unei singure croaziere private, o barcă rapidă cu motor este esențială. Cele mai populare zone de charter cu barci cu motor din Mediterana sunt Croația, Grecia, Italia sau Mallorca.

Ce este bine de știut pentru următoarea dvs. închiriere de bărci?

Ce este un charter de o zi?
În unele destinații de închiriere de bărci, cum ar fi Marea Mediterană, este foarte popular să închiriezi o ambarcațiune pentru doar câteva ore sau o zi. Așa-numitele „Day-Charters” nu sunt întotdeauna disponibile online. Ar trebui să ne contactați în orice caz, astfel încât să putem găsi barca potrivită. Vom cita companiile noastre partenere de închiriere de iahturi pentru a vă obține cele mai bune oferte. Nu aveți permisul necesar pentru a conduce barca dorită? Nici o problema! Furnizorii locali pot oferi un skipper pentru charterul dumneavoastră.

Cum pot găsi o companie de charter bună?
Cel mai simplu mod de a găsi o închiriere bună de la o companie de închiriere de încredere pentru vacanțele dvs. este să verificați recenziile clienților. Utilizați doar funcția de căutare de pe acest site web și veți observa că există bărci revizuite în aproape toate destinațiile de navigație. În cazul în care aveți îndoieli, ne puteți contacta prin chat, telefon sau e-mail. Vă vom sfătui unde și cu cine puteți închiria o barcă și puteți petrece o vacanță fără griji cu barca.

Ar trebui să mergi pentru un iaht charter nou-nouț?
În general, clienții charter preferă iahturi noi. Acest lucru este de înțeles, deoarece toată lumea este ieșită să navigheze pe o barcă care apare într-un stil nou și are la bord cele mai noi gadget-uri. În plus, o navă mai puțin folosită este probabil într-o stare mai bună decât o barcă care a fost închiriată deja de ani de zile.
Licența de charter necesară nu poate fi obținută până la începerea sezonului de charter.

z
b
n
b
g

Care sunt cei mai căutați producători de bărci charter?
Există peste 50 de șantiere navale în întreaga lume care produc bărci pentru închiriere de bărci. Șantierul naval german Bavaria și grupul francez Beneteau produc cele mai multe bărci cu pânze monococă pentru piața charter. Un alt mare brand de iahturi cu vele este Dufour. Producătorii celebri de catamaran sunt Lagoon, Fountaine Pajot, Bali și Nautitech.

10 Sfaturi pentru a selecta barca charter potrivită.
– Concentrați-vă pe nevoile membrlori echipajului dvs. charter atunci când selectați tipul de ambarcațiune.
– Nu vâna cel mai mic preț! Stabiliți un buget decent și evaluați „cea mai bună ofertă” din interior.
– „Iahturile de vis” sunt rezervate mai devreme – nu vă bazați pe norocul dvs. de Last Minute.
– Dacă bugetul dvs. este strâns, verificați iahturile mai vechi care au evaluări bune ale clienților.
– Dacă doriți o croazieră relaxată, luați în considerare doar să angajați un skipper local.
– O barcă este cel mai bine cunoscută de cei mai noi marinari ai săi. Citiți recenziile lor.
– Bazați-vă doar pe certificări de calitate care au cerințele lor clar publicate.
– Cu cât tu și membrii echipajului sunteți mai experimentați, cu atât echipamentul special este mai puțin important.
– Dacă sunteți leneș sau nou în navigație, luați-o mai ușor și alegeți o velă principală tip roller-reef.
– În cazul în care aveți îndoieli, sunați-ne la +4 0722.300.224

TELL ME MORE

Make a splash with Booking Yacht, designed for everyone passionate about all things surfing.

+40722300224
booking@booking-yacht.ro
Blv. Ion Mihalache,Nr.60-62
Follow Us: